Du kan nå oss på: tel 026-54 32 00, fax 026-18 87 10
Postadress: Utmarksvägen 33A, Box 653, 801 27 Gävle. Se vägbeskrivning

Digitaltryck

Vi erbjuder digitaltryck av högsta kvalitet. Vi utökar och förnyar dessutom vår maskinpark kontinuerligt. Med vår digitala tryckutrustning kan vi producera de flesta trycksaker som ett traditionellt tryckeri kan erbjuda fast med några skillnader. Fördelen med att trycka digitalt är att det förenar hög kvalité med flexibilitet. Priset på digitaltryck blir avsevärt lägre än vid traditionellt offsettryck när du skall ha upplagor på mindre än några tusen exemplar. Undvik inaktuella broschyrer och gör istället mindre upplagor som du uppdaterar oftare för samma pengar. Vi trycker broschyrer, häften, produktblad, kund- och personaltidningar, visitkort med mera.
Fördelar med digitaltryck

  • Billigt
  • Snabbt – kort tid från original till färdigt tryck
  • Möjlighet till variabeltryck
  • Möjlighet att göra små serier utan hög ”startkostnad”

Utnyttja variabeldata och få personliga trycksaker
Genom att koppla en databas till trycket kan du skräddarsy informationen som skall tryckas till varje mottagare eller till olika målgrupper. Det kan vara allt ifrån att vi endast trycker adresseringen direkt på trycksaken till att vi trycker olika texter och bilder till de olika mottagarna.

Efterbearbetning för bästa slutresultat

Vi kan även hantera all efterbearbetning av din trycksak. Vi häftar, viker, skär samt laminerar, spiral- eller limbinder dina produkter. Vi kan även ombesörja kuvertering samt se till att trycksaken distribueras ut till sina mottagare.

Snabbt och tidseffektivt

Från att vi fått underlaget (digitalt original) får du mycket snabbt dina trycksaker i handen, eller distribuerade till mottagarna. Eftersom processen sker digitalt går det mycket snabbare än vid traditionella tryckjobb.

Papper och format

I vår digitala tryckpress kan vi trycka upp till utfallande A3, dubbelsidigt. Du kan få pappersvikt på 130 till 300 gram beroende på vilken trycksak du vill ha.

Vill du trycka större upplagor!

Behöver du större upplagor kan vi hjälpa dig även där. Vi samarbetar med flera traditionella offsettryckerier där vi gör inköp åt våra större kunder. Med våra volymer erhåller vi priser från tryckerierna som är svåra att konkurrera med. Låt oss räkna även på dina större tryckjobb så får du se om vi är konkurrenskraftiga nog för dig också.

Ring eller maila oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns med digitaltryck!
Samarbetspartners

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss!

Postadress:
Arne Backman Information AB
Box 653, 801 27 Gävle

Kontor & Leveransadress:
Utmarksvägen 33, 802 91 Gävle
Tel: 026-54 32 00 vxl.
Fax: 026-18 87 10

info@backmaninfo.se
Vägbeskrivning

© 2011 Arne Backman Information AB Företaget Verksamhet Kontakt