Du kan nå oss på: tel 026-54 32 00, fax 026-18 87 10
Postadress: Utmarksvägen 33A, Box 653, 801 27 Gävle. Se vägbeskrivning

Storformatstryck

Stort format – stort intryck! Backman Info kan erbjuda storformattryck med hög kvalité till riktigt låga priser. Vi gör exempelvis skyltar, displayer, affischer, banderoller, tygvepor och dekaler med mera! Enkelt uttryckt kan man säga att vi trycker på papper, kartong, well, plåt, plexi, textil samt vinyl, allt beroende på hur produkten är tänkt att användas.

Vilket format önskas?

Vi kan leverera en tryckbredd på upp till ca 2,5 m och obegränsad längd. Önskar du ha ännu större format t ex om du vill göra en riktigt stor fasadvepa kan vi även skarva flera utskrifter till en riktigt stor enhet. Vi kan även erbjuda olika lösningar på upphängningssystem.

Vilket material skall jag använda?

Beroende på hur du skall använda produkten tar vi fram ett lämpligt media. För exponering utomhus använder vi exempelvis vinyl som man ofta ser på idrottsevenemang som reklamskyltar. Ett annat alternativ är utomhusaffischpapper. För exponering på exempelvis en mässa kanske textil är ett intressant alternativ, snyggt, lätt att transportera och enkelt att montera. Papper används till affischer, Roll-Up´s med mera.

Snabbhet och kvalité

På Backman Info strävar vi efter att vara riktigt snabba utan att göra avkall på kvalitén.
Samarbetspartners

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss!

Postadress:
Arne Backman Information AB
Box 653, 801 27 Gävle

Kontor & Leveransadress:
Utmarksvägen 33, 802 91 Gävle
Tel: 026-54 32 00 vxl.
Fax: 026-18 87 10

info@backmaninfo.se
Vägbeskrivning

© 2011 Arne Backman Information AB Företaget Verksamhet Kontakt